Vår personal

Roy

Roy

Ägare/frisör

Jag startade Kungälvs Hårteam 1986. Mina intressen förutom mitt yrke är sport i alla dess former. Just nu tar golf upp mycket tid av min fritid. Vi arbetar just med teamkänslan i vår salong. Hos oss skall du alltid känna dig välkommen och dina behov sätts i främsta rummet. Vi har ett utbud av tjänster där alla kategorier får sina önskemål tillgodosedda.
Så hjärtligt välkommen till oss!

Frida

Frida

Frisör/nagelspecialist/piercing/ögonfransförlängning

Här har ni mig, frisör och nagelspecialist. Jag trivs i miljöer där man kan skapa och utvecklas. Jag gillar att resa och utmana mig själv på olika vis. Att vara frisör och nagelspecialist är en utmaning varje dag. Alla är vi olika och har olika utgångslägen. Mitt jobb är att ta fram det bästa hos dig. För att få fram det bästa hos mig går en hel del tid till kärleken, vänner, träning och sjävklart min hund. Förändring är bland de största anledningarna till att jag valde mitt yrke.

Maria

Maria

Piercing/ögonfransförlängning/frisör

Jag utbildade mig på Burgårdens utbildningscentrum. Göteborgs Frisörskola. Efter mina studier började jag jobba på Kungälvs Hårteam. Tog mitt Gesällbrev ett år efter. Och här är jag kvar. Är även diplomerad inom näs- och öronhåltagning. Trivs jättebra med mitt jobb. Det roligaste med yrket är att se den positiva förändringen hos en person. På min fritid gillar jag att vara med min häst då jag sysslar med westernridning.

Zivile

Zivile

Frisör

Stina

Stina

Frisör

Anna

Anna

Frisör

Mary

Mary

Frisör

Linnea

Linnea

Frisör

Melissa

Melissa

Frisör